Corona/Covid-19 VIGTIG INFORMATION.

Rikke - 20/03/20

Kære patient.

Sundhedsstyrelsen har udsendt nye retningslinjer for private tandklinikker i Danmark gældende fra mandag d. 20 april 2020.
Vi skal forsat have fokus på at reducere smitterisiko, men vi skal også sikre, at den enkelte patients tandsundhed ikke forværres. 
Derfor er det også fortsat begrænset hvad vi kan tilbyde af behandling på klinikken, samt begrænset hvor mange personer der må være på klinikken af gangen. 
Det vil sige at alle der har brug for en tid, skal visiteres via telefon inden man møder op på klinikken. 

Da vi skal minimere brugen af vand og luft (aerosoler) laver vi kun de mest nødvendlige behandlinger.
Har du kroniske eller aktive sygdomme i mundhulen eller tænderne kan du ringe for en tid. Ellers kontakter vi dig hvis vi kan se at det er tid til en kontrol eller undersøgelse. 

Vi har selvfølgelig alle nødvendige værnemidler i brug og er ekstra omhyggelig med hygiejnen, så du kan trygt få en tid hos os. 

Du kan kontakte klinikken på telefon: 98 67 18 55 mandag til fredag kl. 8.00-12.00.
Eller på mail: tandlaegernebredgade1@os.dk så skal vi besvare din mail hurtigst muligt. 

PATIENTER I RISIKO GRUPPER: 
De patientgrupper som Sundhedsstyrelsen anbefaler IKKE kommer på klinikken er:
  1. Ældre over 65 år (især over 80 år)
  2. Personer med følgende kroniske sygdomme: • Hjertekarsygdom (gælder ikke velbehandlet forhøjet blodtryk) • Lungesygdom (gælder ikke mild og velbehandlet astma) • Kronisk nyresygdom med nedsat nyrefunktion • Kronisk leversygdom • Diabetes type 1 og 2, især hvis man har følgevirkninger • Muskelsygdomme og neuromuskulære sygdomme, hvor man har nedsat hostekraft eller svært ved at komme af slim fra luftvejene • Svær overvægt med BMI over 35-40 afhængig af, om man har andre risikofaktorer også • Særlige blodsygdomme, hvor der vurderes at være øget risiko for komplikationer Personer med nedsat immunforsvar som følge af: • Blodsygdomme • Organtransplantation • Immunhæmmende behandling, herunder kemoterapi eller strålebehandling som led i behandling af kræft • HIV-infektion med svær påvirkning af immunsystemet
  3. Børn med kronisk sygdom (som ovenfor) eller som har følgetilstande efter at være født for tidligt
  4. Gravide og kvinder op til to uger efter fødsel (ud fra et forsigtighedsprincip)

VIGTIGT: Udviser du symptomer på COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød) skal du IKKE møde op på klinikken.
Kommer du for at få udført en kritisk behandling, skal du udvise STØRST MULIGT HENSYN til de øvrige patienter og vores personale. Hold afstand. Der forefindes håndsprit på toilet og i venteværelse. Begge steder rengøres regelmæssigt i løbet af dagen. Vi giver ikke håndtryk og du vil møde os på klinikkerne iført personlige værnemidler.
Vi følger udviklingen tæt, og hvis anbefalingerne ændrer sig, ændrer vi også adfærd og giver besked hurtigst muligt på vores hjemmeside.
 
Med venlig hilsen og vel mødt hos os.
 
Alle os hos Tandlægerne Løgstør
 

Tilbage til oversigten