Behandlinger og tandeftersyn hos Tandlægerne Løgstør

Vi foretager forskellige behandlinger, tandeftersyn og giver råd til forebygning af huller og tandsygdomme

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til at bevare dine egne tænder hele livet!

Det er vores primære opgave at hjælpe dig til at kunne forebygge, at tandsygdomme opstår i dine tænder. Forebyggende arbejde består i regelmæssige tandeftersyn med røntgenbilleder hver 2-3 år samt individuel instruktion i, hvordan du plejer dine tænder og holder en sund mundhygiejne.

Ifølge Sundhedsstyrelsen skal alle patienter have taget røntgenbilleder af tænder minimum hver 3. år, da røntgenbilleder kan være med til at opdage og forebygge mod huller i tænder samt parodontose på et så tidligt tidspunkt, at sygdommen kan stoppes uden større behandling. Er der alligevel opstået tandsygdomme, står vi altid klar til at lave et individuelt forløb efter dine behov. 

Vi laver alle former for tandpleje, behandlinger og tandeftersyn. Dog henviser vi oftest større protesebehandlinger til en klinisk tandteknikker. Har du allerede mistet flere tænder, lider af parodontose eller på anden måde har behov for en plan for dine tænder, så ring og få en tid til en uforpligtende snak om. Så hjælper vi med at finde den rette løsning for dig og dine tænder.