Proteser laves af vores egen Kliniske Tandtekniker Anna

Anna er oprindelig fra Polen men flyttede til Danmark med sin mand som er Læge. Her uddannede hun sig til Klinisk Tandtekniker på Tandlægeskolen i Århus, som en naturlig videreuddannelse af hendes teknikeruddannelse fra Polen. Anna laver således nu mest proteser, men har også stor erfaring med kroner og broer og kan derfor bidrage til planlægning af størrere rekonstruktioner af nedslidte bid, som Tandlægerne på klinikken behandler.
 

Forskellige former for tandproteser

Tandproteser er en erstatning, hvis dine naturlige tænder ikke kan bevares. Der findes både helproteser, som er til patienter uden tænder og delproteser, der er til patienter med en eller flere resttænder. Sidstnævnte sidder bedre fast end helproteserne. Det er derfor bedst, hvis det er muligt at bevare nogle af sine naturlige tænder. I dag findes der også bøjelige delproteser, som består af en særlig slags plast uden metalbøjler til at holde protesen fast.

Desuden laver vi ofte løsninger med implantater og tryklåse, så vi kan få løse proteser til at sidde fast.

Vi har en rigtig god klinisk tandtekniker. Kunne du godt tænke dig at vide mere om de forskellige muligheder for tandproteser? Så er du meget velkommen til at kontakte os.