Tandblegning

Få hvidere tændere ved hjælp af tandblegning

Kaffe, te, rygning, rødvin og alder forårsager misfarvninger på tænderne, og tandblegning er blevet en mere hyppig og populær behandling i de senere år. Det skyldes bl.a., at det nu er muligt at blege tænderne mere skånsomt og effektivt end før.  Billedresultat for tandblegning

Tandblegning hjemme

Tandblegning er en smertefri behandling, og her på klinikken har vi valgt hjemmeblegningsmetoden, som er en mild form for tandblegning. Dvs. at patienten får fremstillet en blegeskinne, som man selv fylder med den medfølgende blege-gel. Efter ca. 2 uger kommer patienten til kontrol på klinikken, hvilket gentages, indtil det ønskede resultat er opnået.

Pris på tandblegning 


Prisen på et hjemmeblegning plus en skinne til både over- og undermunden koster 3500 kr. Som en nyhed hos os er det dog også muligt at få en blegeskinne til engangsbrug, hvor det ikke er nødvendigt at lave aftryk af munden først. Den kan blege dine tænder en nuance hvidere pr. skinne. Skinnen påsættes tænderne, og efter 60-90 minutter er blegningen færdig. Pris pr. sæt til engangsbrug: 550,00 kr.

Kunne du godt tænke dig at høre mere om vores tandblegningsbehandlinger? Så er du velkommen til at kontakte os.