Snorkeskinne anbefalet af søvn-eksperter
Har du problemer med snorken?

Rigtig mange mennesker døjer med snorkeproblemer, hvilket både kan være en belastning for den, man sover sammen med og for en selv. Kraftig snorken kan eksempelvis forårsage søvnløshed, koncentrationsbesvær, træthed, hovedpine og let eller middelsvær søvnapnø.


OSS-snorkeskinne fra Odense Universitetshospital

OSS-skinnen er udviklet til voksne for at eliminere - eller i hvert fald formindske - snorken og let til middelsvær søvnapnø. Den bliver lavet efter mål til hver enkelte patient. OSS-skinnen er en akrylskinne, hvor under- og overdelen udgør ét stykke, og hvor små metalbøjler fastholder patientens kæbe i den valgte position.

OSS-snorkeskinnen er komfortabel og let at anvende. Den er også et godt alternativ til de ulemper, der er forbundet med f.eks. en CPAP-behandling. Der er nemlig ingen lydgener, den er mere diskret og kan let tages med på ferie.

OSS-snorkeskinnen laves i et akrylmateriale, som naturligvis opfylder de medicinske krav. Den bliver produceret på vores laboratorium, som er ISO 9001 & ISO 13485 certificeret, og vi giver 2 års garanti på OSS-snorkeskinnen.